Barion Pixel

NEUHOLD OTTÓNÉ emlékoldala

NEUHOLD OTTÓNÉ


Az oldalt létrehozta:

Nagy Zsolt
Elment egy lélek ma ismét a Földről
kit szívünk többé el sosem feled
csendesen figyelsz ránk már odaföntről...
legyen helyettünk: Isten Veled!

Szabó Balázs
Név:
NEUHOLD OTTÓNÉ
Születési név:
Ferkó Mária
Település:
Budapest
Anyja neve:
Nagy Mária
Házastársa:
Neuhold Ottó
Gyermekei:
-
Születési dátum:
1931
Elhalálozás dátuma:
2004
Végső nyughelye:
Kispesti temető
QR kóddal megjelölt sírhely
Nyíregyházán született 1931-ben. Szülei földművelők voltak, munkájukat segítette négy testvérével együtt. Férjhezmenetele után Nyíregyházán, Győrben és Budapesten laktak férjével, kitől idővel elvált. Második férje Neuhold Ottó lett, akivel boldog házasságban éltek. Férje 1987-ben bekövetkezett halála után egyedül élt. Nyugdíjazásáig a Műszaki Tömítő KTSz-ben dolgozott. Megromlott egészségügyi állapota következtében 2004-ben elhunyt. Gyászolják testvérei, rokonai. Nyugodjon békében!
A kiválasztott emlékoldalhoz az applikáció segítségével tud szolgáltatást rendelni.
virágküldés
sírgondozás
sírkő készítés, renoválás
Kattintson az emlékoldalon megjelenő „mentés igaz szeretteim közé” gombra. (ha nem jelenik meg ez a gomb kérjük, jelentkezzen be oldalunkra!) Így a kiválasztott emlékoldal adatai átmásolódnak a telefonján futó applikáció igaz szeretteim mappába. Innen tud majd a sírhoz közeli partnert keresni a megfelelő feladathoz, illetve a kiválasztott partnernek továbbítani a sír fotóját, és a mellé mentett Gps koordinátákat is. A keresés hatósugarát 5, 15 vagy 30 km között állíthatja be.
A partner lefényképezi a munka elvégzése előtt, és utána is a sírhelyet. Ezzel tudja majd Önnek igazolni, hogy elvégezte munkát. Ezeket a fotókat megnézheti az applikáción, vagy a weboldalon is, az értesítések menüpont alatt. Értékelheti az elvégzett munka minőségét, mely a partner oldalán 1-től 5 csillag formájában fog megjelenni. Így tud segíteni másoknak a megfelelő partner kiválasztásában!