Barion Pixel

FERKÓ MIHÁLYNÉ emlékoldala

FERKÓ MIHÁLYNÉ


Az oldalt létrehozta:

Nagy Zsolt

Név:
FERKÓ MIHÁLYNÉ
Születési név:
Nagy Mária
Település:
Kálmánháza
Anyja neve:
Jáger Borbála
Házastársa:
Ferkó Miháy
Gyermekei:
Jolán, Mária, Borbála, Lajos, Erzsébet
Születési dátum:
1911
Elhalálozás dátuma:
2000
Végső nyughelye:
Kálmánházi köztemető
QR kóddal megjelölt sírhely
Nyírtasson született 1911-ben, családjával Petneházán lakott. Miután házasságot kötött Ferkó Mihály nyíregyházi lakossal, pár évig Nyíregyházán laktak, majd Kálmánházát választották otthonuk megteremtése helyéül. Itt élt családjával. Öt gyermeket nevelt szeretettel, tisztességgel. Unokái nevelésében is szívesen segített. 1977-ben elvesztette férjét. Földi élete 2000-ben ért véget. Nyugodjon békében!
A kiválasztott emlékoldalhoz az applikáció segítségével tud szolgáltatást rendelni.
virágküldés
sírgondozás
sírkő készítés, renoválás
Kattintson az emlékoldalon megjelenő „mentés igaz szeretteim közé” gombra. (ha nem jelenik meg ez a gomb kérjük, jelentkezzen be oldalunkra!) Így a kiválasztott emlékoldal adatai átmásolódnak a telefonján futó applikáció igaz szeretteim mappába. Innen tud majd a sírhoz közeli partnert keresni a megfelelő feladathoz, illetve a kiválasztott partnernek továbbítani a sír fotóját, és a mellé mentett Gps koordinátákat is. A keresés hatósugarát 5, 15 vagy 30 km között állíthatja be.
A partner lefényképezi a munka elvégzése előtt, és utána is a sírhelyet. Ezzel tudja majd Önnek igazolni, hogy elvégezte munkát. Ezeket a fotókat megnézheti az applikáción, vagy a weboldalon is, az értesítések menüpont alatt. Értékelheti az elvégzett munka minőségét, mely a partner oldalán 1-től 5 csillag formájában fog megjelenni. Így tud segíteni másoknak a megfelelő partner kiválasztásában!