Barion Pixel

FERKÓ MIHÁLY emlékoldala

FERKÓ MIHÁLY


Az oldalt létrehozta:

Nagy Zsolt
Hirtelen mentél el, köszönni sem tudtál,
örökre lecsuktad csillagfényű szemed
vigyázunk az álmodra...Te csak aludjál!
Kedves szerettünk Isten Veled!

Szabó Balázs
Név:
FERKÓ MIHÁLY
Születési név:
Ferkó Mihály
Település:
Kálmánháza
Anyja neve:
Házastársa:
Nagy Mária
Gyermekei:
Jolán, Mária, Borbála, Lajos, Erzsébet
Születési dátum:
1902
Elhalálozás dátuma:
1977
Végső nyughelye:
Kálmánházi köztemető
QR kóddal megjelölt sírhely
Ferkó Mihály Nyíregyházán született, itt is élt, dolgozott. 25 éves korában feleségül vette a Petneházán élő Nagy Máriát. Pár évig még Nyíregyházán laktak, majd Kálmánházán teremtettek otthont. Földművelés mellett sok mindennel foglalkozott, igazi "'ezermester" volt. Sokak tönkrement cipőit, csizmáit tette használhatóvá, lakásokat festett, órákat javított. Öt gyermeket nevelt szeretettel. Beteg szíve 1977-ben örökre megállt. Szívünkben őrizzük emlékét!
A kiválasztott emlékoldalhoz az applikáció segítségével tud szolgáltatást rendelni.
virágküldés
sírgondozás
sírkő készítés, renoválás
Kattintson az emlékoldalon megjelenő „mentés igaz szeretteim közé” gombra. (ha nem jelenik meg ez a gomb kérjük, jelentkezzen be oldalunkra!) Így a kiválasztott emlékoldal adatai átmásolódnak a telefonján futó applikáció igaz szeretteim mappába. Innen tud majd a sírhoz közeli partnert keresni a megfelelő feladathoz, illetve a kiválasztott partnernek továbbítani a sír fotóját, és a mellé mentett Gps koordinátákat is. A keresés hatósugarát 5, 15 vagy 30 km között állíthatja be.
A partner lefényképezi a munka elvégzése előtt, és utána is a sírhelyet. Ezzel tudja majd Önnek igazolni, hogy elvégezte munkát. Ezeket a fotókat megnézheti az applikáción, vagy a weboldalon is, az értesítések menüpont alatt. Értékelheti az elvégzett munka minőségét, mely a partner oldalán 1-től 5 csillag formájában fog megjelenni. Így tud segíteni másoknak a megfelelő partner kiválasztásában!