Barion Pixel

NAGY KÁROLY emlékoldala

NAGY KÁROLY


Az oldalt létrehozta:

Nagy Zsolt
" Már nincs holnap, ennyi volt az élet
sirassatok csendben, én a szívetekben élek"
Név:
NAGY KÁROLY
Születési név:
Nagy Károly
Település:
Nyíregyháza
Anyja neve:
Mihalkó Ilona
Házastársa:
Ferkó Borbála
Gyermekei:
Károly, Zsolt
Születési dátum:
1938
Elhalálozás dátuma:
2021
Végső nyughelye:
Nyíregyházi Északi Temető
QR kóddal megjelölt sírhely
Édesapám, Nagy Károly Nyíregyházán született 1938.10.16-án. Szülei: Nagy Károly és Mihalkó Ilona. Iskoláit Nyíregyházán végezte, 1953-57-ig tanítóképzőbe járt, tanítói oklevelet kapott. Első munkahelye Kálmánháza-Alsósimai Általános iskola volt. 1958-1960-ig katonai szolgálatot teljesített. Leszerelése után megházasodott, fiú gyermeke született, aki tovább vitte a Nagy Károly nevet. Házassága 5év után válással végződött. Tanított Nagylaposon is, majd bekerült a központi iskolába, Kálmánházára. Itt tanított nyugdíjba vonulásáig. Közben főiskolai végzettséget szerzett, biológia szakos tanár lett. Szerette a sportot, testnevelést, éneket is tanított. Tanítványai szerették, hálával, szeretettel emlékeznek Rá. 1966-ban újból házasságot kötött, mely házasságnak 54 év együtt élés után halála vetett véget.Ebből a házasságból született fia a Zsolt nevet kapta. Vele együtt nevelkedett családjában felesége első házasságából hozott gyermeke, Varga Éva is. 1973-tól 7 évig igazgató helyettes, majd 16 évig igazgatóként volt alkalmazásban. Eredményesen működő népdalkört vezetett éveken keresztül, a közművelődésben végzett kiváló munkájáért miniszteri kitüntetésben részesült 1988-ban " Kiváló Munkáért" jutalmazták. 2001-ben szünt meg a közalkalmazotti viszonya. Nyugdíjas éveit családjával töltötte. Nem volt betegség tudata, bízott erős szervezetében. Ember volt, mint mindenki más, erényekkel és hibákkal. A késedelmes orvoshoz fordulás vezetett a tragédiához, életét már nem tudták megmenteni. 2021. február 5-én csendesen elaludt. Álma legyen békés, áldott!
A kiválasztott emlékoldalhoz az applikáció segítségével tud szolgáltatást rendelni.
virágküldés
sírgondozás
sírkő készítés, renoválás
Kattintson az emlékoldalon megjelenő „mentés igaz szeretteim közé” gombra. (ha nem jelenik meg ez a gomb kérjük, jelentkezzen be oldalunkra!) Így a kiválasztott emlékoldal adatai átmásolódnak a telefonján futó applikáció igaz szeretteim mappába. Innen tud majd a sírhoz közeli partnert keresni a megfelelő feladathoz, illetve a kiválasztott partnernek továbbítani a sír fotóját, és a mellé mentett Gps koordinátákat is. A keresés hatósugarát 5, 15 vagy 30 km között állíthatja be.
A partner lefényképezi a munka elvégzése előtt, és utána is a sírhelyet. Ezzel tudja majd Önnek igazolni, hogy elvégezte munkát. Ezeket a fotókat megnézheti az applikáción, vagy a weboldalon is, az értesítések menüpont alatt. Értékelheti az elvégzett munka minőségét, mely a partner oldalán 1-től 5 csillag formájában fog megjelenni. Így tud segíteni másoknak a megfelelő partner kiválasztásában!