Barion Pixel

Gyakran ismételt kérdések

Regisztráció

1, Milyen nevet adjak meg a felhasználói névnek?

Érdemes a teljes nevét megadnia, mert az emlékoldalon így fog megjelenni, mint az oldal létrehozója.

2, Lehet-e egy telefonszámmal, és vagy e-mail címmel több regisztrációt létrehozni?

Nem, nem lehet. Ugyan azzal a számmal, vagy e-mail címmel csak egyszer lehet regisztrálni.

3, Miért kötelező megadni a telefonszámomat?

Sms-ben fog kapni egy megerősítő kódot, melyet megadva lesz teljes jogú felhasználó.

Gyászhír feladása

4, Hogyan adhatok fel gyászhirdetést?

Gyászhír feladásához előbb regisztrálnia kell. Regisztráció után a gyászhír feladásához még meg kell adnia a számlázáshoz a teljes nevét, és címét is.

5, Mikor jelenik meg a feladott gyászhirdetés?

Ha a kiválasztott hirdetési formához szükséges minden adatot megadott, akkor tovább léphet a számlázási oldalra. A megadott e-mail címre megkapja az elkészült számláját. Fizetési módoktól függően a teljesítés után perceken belül megjelenik az oldalunkon a hirdetése.

6, Meddig olvasható a feladott gyászhirdetés?

A feladás időpontjától a temetést követő másnapig szerepel az aktív gyászhírek között. Azután az archívumba kerül, ahol visszamenőlegesen kereshető lesz.

7, Hogyan tudom javítani a hibásan feladott gyászhirdetést?

Az aktív gyászhirdetést csak az operátor tudja javítani. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken. Az archívumba került hirdetések már nem javíthatóak.

Emlékoldalak

8, Hogyan lehet létrehozni egy emlékoldalt?

Emlékoldalt az ingyenesen letölthető applikációnk segítségével tud létrehozni. Fotózza le elhunyt szerette sírhelyét, adjon meg pár alap adatot, majd mentse el. A létrehozott emléklap az „igaz szeretteim” menüpont alatt lesz megtalálható. Ez az emléklap csak az Ön telefonján szerepel. Ha emlékoldallá szeretné bővíteni, akkor válassza a feltöltés parancsot.
Az emlékoldal létrejön a webes felületen, így már mások számára is elérhető lesz. Szerkeszteni, fotókat feltölteni itt lehet majd.

9, Miért kell az applikációt használnom az emlékoldal létrehozásához?

Az applikációval lefényképezett sírhelyhez mentésre kerül az adott hely gps koordinátája, ami feltétlenül szükséges a további szolgáltatások igénybevételéhez.

10, Hogyan tudom módosítani, képeket feltölteni az általam létrehozott emlékoldalra?

A weboldalon, bejelentkezés után a jobb felső sarokban a felhasználói nevére kattintva megjelenik a” felhasználói fiók” menü. Az emlékoldalaim fülre kattintva láthatja az Ön által létrehozott emlékoldalakat. A „szerkesztés”gomb megnyomásával, további adatokkal egészítheti ki az emlékoldalt. Itt tölthet fel fotókat is az emlékoldal galériájába is.

11, Miért kell a sírhely fotóját feltölteni, nem lehet személyes fotóra kicserélni?

Ki lehet, de nem ajánlott. A szolgáltatások igénybevételéhez (virágküldés, sírkarbantartás, felújítás) szükséges a sír fotója, hogy a szolgáltatást végző könnyen és gyorsan megtalálja igaz szerette végső nyughelyét.

12, A feltöltött emléklap eltűnt a telefonom „igaz szeretteim” mappából! Hogyan hozhatom vissza?

Ha létrehozta szerette emlékoldalát a webes felületen, a létrehozó neve felett megjelenik a „mentés az igaz szeretteim közé” gomb, melynek megnyomásával ismét megjelenik az applikáció igaz szeretteim mappába.

13, Csak az általam létrehozott emlékoldalakat tudom menteni az applikáció igaz szeretteim mappába?

Nem, bárki más által létrehozott emlékoldalakat is lehet menteni az applikáció „igaz szeretteim” mappába. Így a telefon segítségével Ön is könnyen megtalálja barátja, ismerőse végső nyughelyét.

QR kód

14, Mire jó a Qr kód?

A sírhelyen található Qr kód beolvasásával a helyszínen olvasható az elhunyt személy emlékoldala.

15, Hogyan tudok Qr kódot rendelni?

A Weboldalunkon a felhasználói fiók „Qr kód rendelés” menüpont alatt pontos tájékoztatást kap a rendelés menetéről. Vásárolhat személyes átvétellel, vagy postai utánvéttel is.

16, Hogyan kell aktiválni a Qr kódot?

Az applikáció segítségével olvastassa be a kódot! Ha még nem lett aktiválva, a program felajánlja az aktiválást az igaz szerettem mappában lévő Ön által létrehozott emlékoldalakhoz. Válassza ki, mely emlékoldalhoz szeretné a hozzárendelést. A következő beolvasásnál már a kiválasztott emlékoldalra fog irányítani a Qr kód.

17, Egy sírban több elhunyt személy emlékoldalához is hozzá lehet rendelni egy qr kódot?

Nem. Egy kódot csak egy emlékoldallal lehet összekapcsolni.

18, Csak a helyszínen tudom elvégezni a hozzárendelést?

Nem. De célszerű a már felragasztott Qr kódot aktiválni, elkerülendő a kódok esetleges felcserélését.

19, Hogyan kell felragasztani a Qr kódot?

Jól látható helyre kell felragasztani, hogy könnyen leolvasható legyen. Beton, vagy kő felületre az FBS ragasztó ajánlott. Csiszolt márvány felületre a kétoldalas ragasztószalag a megfelelő. Sötét márványra a könnyebb leolvashatóság miatt olyan kétoldalas ragasztót használjon, ami nem áttetsző, hanem pl. fehér.

20, Pótolható az eltörött, vagy sérült üveglapra gravírozott Qr kód?

Igen. Új kód igénylése után, annak beolvasása esetén hozzárendelhető olyan sírhelyhez is, amihez már volt előzőleg rendelve Qr kód.

Partnerek

21, Hogyan kell rendelni pl. egy csokor virágot igaz szerettem sírjára?

Az applikáció igaz szeretteim menüjéből válassza ki a melyik sírhelyhez szeretne rendelni szolgáltatást. Nyomja meg a megrendelés gombot, aztán válasszon a szolgáltatások közül. A felugró listából kerese ki, melyik partnertől szeretne rendelni. Vegye fel vele a megadott elérhetőségek egyikén a kapcsolatot. Miután megegyeztek, nyomja meg a megrendelés gombot. A kiválasztott szolgáltató megkapja a sírhely fotóját, és vele a Gps koordinátáit is. A megrendelés elvégzéséről az értesítések menüpontban kap két teljesítést igazoló fotót.(applikációba és a weboldalra egyaránt).

22, Hogyan tudom értékelni a szolgáltató munkáját?

A teljesítést igazoló fotókat látva értékelheti a szolgáltatást 1-5 csillaggal. Ezzel segít másoknak is megfelelő partnert választani.

Minőségbeli problémákkal, nem teljesített szolgáltatásokkal kérem, forduljon az operátorunkhoz.

Érdekességek

23, Hogy lehet érdekességet létrehozni?

Érdekesség létrehozásához szerkesztői jogosultságra van szüksége. Érdeklődjön az operátornál!

Vagy hozzon létre egy emlékoldalt, és kérjen átminősítést az operátortól.

Panaszok

24, Hol tudom bejelenteni a sértő bejegyzéseket?

A sértő, vagy téves információkat tartalmazó oldalakat kérem az operátornak bejelenteni. Minden bejelentést kivizsgálunk, 24 órán belül az intézkedést megtesszük, melyről értesíteni fogjuk.