Barion Pixel

Applikáció

Programunkkal segíteni szeretnénk Önnek, hogy jobban és egyszerűbben tudja gondozni, ápolni elődeink, szeretteink emlékét, végső nyughelyét. A modern kor vívmányait felhasználva próbáljuk elérni, hogy a következő generációk se feledkezzenek meg elhunyt szeretteinkről.

Töltse le most!

Szerezd meg: Google Play

Emlékhely megjelölése

Keresse fel szerettei végső nyughelyeit, applikációnkkal fényképezze le, adjon meg pár alapadatot, majd mentse el.

Igaz szeretteim

Ide kerülnek mentésre az emlékhelyek. A feltöltés gombbal létrehozhat egy ingyenes emlékoldal. Írjon az elhunytról, töltsön fel fotókat. Ossza meg az emlékhelyet ismerőseivel, hogy Ők is megtalálják elhunyt szerettük nyughelyét. A navigáció gomb megnyomásával a kívánt sírhelyhez vezeti az applikáció. Megrendelés gombbal a sírhelyhez legközelebbi szolgáltatóktól tud virágot, sírkarbantartást, sír renoválást rendelni. Válassza ki a megfelelő szolgáltatót, és küldje el az emlékhely fotóját. A szolgáltató a két fotóval igazolja a megrendelés teljesítését.

A gyászhirdetések

Itt olvashatja az országos gyászhirdetéseket. Tetszése szerint beállíthatja a szűrőket megyére, településre egyaránt. A gyászhirdetések a feladás napjától a temetés napjáig olvashatóak, azt követően az archívumba kerülnek. A gyászhirdetésre azonnal tud részvétet nyilvánítani.

Értesítések

Az applikáció emlékezteti Önt elhunyt szerettei közelgő évfordulóira, névnapjaira. Itt olvashatja a létrehozott emlékoldalaihoz érkezett hozzászólásokat, illetve a feladott gyászhirdetéséhez a részvétnyilvánításokat. A megrendelt szolgáltatásokról a teljesítést igazoló fotók is itt tekinthetők meg. Értékelje a partnerek munkáját, hogy segítsen másoknak is jól választani.

Az autó keresése

A nagyvárosi temetők körüli parkolási gondokon szeretnénk segíteni, hogy könnyen visszataláljon a gépjárművéhez. A parkolás megkezdésénél nyomja meg a kiinduló pont megjelölése gombot, majd a temető bejáratánál a bejárat megjelölő gombot. Ezután keresse fel igaz szerettei sírhelyeit. A visszanavigálás gomb megnyomásával az alkalmazás a legrövidebb úton elvezeti a gépjárművéhez.

Kiemelt partnerek

Az adott helyhez legközelebbi szolgáltatókat, hivatalokat jelenítjük meg. A beállítások menü pont alatt állíthatja be a keresés hatósugarát. A kiválasztott szolgáltató oldalát megoszthatja másokkal, odanavigálhat, vagy rendelhet csokrot, sír karbantartást.

Az érdekességek

Felkeresheti híres emberek nyughelyeit, katonai sírokat, műemlékeket.

A QR kód olvasó

A sírhelyre elhelyezett kódot beolvasva az elhunyt emlékoldala jelenik meg a telefonon. Azonnal olvashatja, nézheti a feltöltött információkat, fotókat.

Reméljük rendszerünk hasznos segítője lesz Önnek!